-

tja bloggen igår var man på en somalisk bröllop bilder ska jag lägga upp imon
imon ska man börja fasta i en hel månad hoppas jag klarar av hela månade
peace out

sorlig text :(

Det var en gång en blind kille som var tillsammans med en tjej. Han sa om jag hade haft ögon så hade jag gift mig med dig. Sedan opererades han, någon hade donerat ögon. När han såg att tjejen oxå var blind så lämnade han henne. Sedan fick han ett brev av tjejen där det stod, okej min älskling, lämna mig om det verkligen är ditt val, men lova mig en sak, ta hand om mina ögon.

tumblr pics

thejuicydetails:

dagens musik tips


dagens vill ha!!


min söta syster son :)


haha

Ett blatte par åker på smekmånad till USA ingen av dom kan prata så bra engelska. När dom checkar in på sitt rum så skriker kvinnan allt vad hon kan och säger "det är en mus här!!!" mannen ringer till receptionen.
Mannen: hello
Receptionisten: hello sir how can I help you?
Mannen: do you know Tom and Jerry ?
Receptionisten: yes?
Mannnen: Jerry is here!!

Har nyss kollat klart på denna film :)


hiss eller diss

jag dissar emo kläder det är så fult asså!!

blogg tips

Foki
Kenza

Rihannas konsert slutade i brand!


Rihannas konsert i Dallas i fredags slutade inte som sångerskan hade planerat. Under hennes uppträdande bröt en brand ut på scenen och Rihanna var tvungen att avsluta showen. Hon skyndade snabbt av scenen! Tur nog, var branden kontrollerbar och brandkåren kunde släcka elden. Vi vet att Rihannas konserter brukar vara väldigt heta, men inte bokstavligt talat!

Vad som startade branden är fortfarande inte konstaterat, men några tror att det var konsertens fyrverkerier som skulle avsluta hela showen, som var orsaken till att branden uppstod. Det blev ju i alla fall ett minnesvärt slut på det hela och vi är bara glada att ingen kom till skada!

musik tips

T-Pain feat. Chris Brown - Best Love Song



RIP isma brown


-


vill ha !!

Monster Beats By Dr. Dre Solo WhiteWESC Tambourine Ocean

-

tjena bloggen har just vaknat e inte precis nån morgon människa. just nu önskar man att man bode i malmö elle nånstans vart här e det bara regn nästan varje dag aja hörs senare på dagen!!

musik tips


back

som ni ser har man inte bloggat på länge men ska börja uppdater bloggen nu när man e hemma har varit i uppsala o stockholm.

RSS 2.0