lil romeo


-

tja bloggen nu har man höslov fett skönt idag har jag inte gjort så mycket va med en kompis bara nu e man hemma ska kolla på lite filmer. bjuder på lite bilder av min sötnos chris brown :)


musik tips


tumblr pics :)

 His eyes <3
llcoolkay:  His name is Chuck. I can’t find a lastname. Chuck Junior Achike. & I’m positively in love.  Damnnnn shawty!  damnn

tjena

idag har man varit hemma eftersom jag var sjuk kollade på pretty littel liars as grym serie annars e det inte mycket som händer i mitt liv snart höstlov längtar ska till uppsala och träffa malin as länge sen man såg henne nästan 2 år sen jag o malin har varit kompisar sen vi var typ 9 år. as kul att ha en kompis så länge. bjuder på denna låt :)

Film tips

As grym film bättre en den första faktis :)

Rihanna och J. Cole har en sexfilm ihop?

http://grandsmack.se/wp-admin/post-new.php#

Yepp en ganska stor nyhet för en dyster torsdag morgon. Storyn bakom det hela är att Hustlerpåstår sig ha kommit över en sexrulle med popstjärnan Rihanna och debut aktuelle rapparen J. ColeRihanna var först ute och förnekade det hela genom sin twitter:

We don’t believe U, U need more people…AND ofcourse an actual sextape! #slownewsday.

Källor nära Rihanna har även dementerat det hela, men porr jätten Hustler påstår fortfarande att de har kommit över sexfilmen, detta hade de att säga:

Hustler is in possession of the Rihanna and J. Cole tape,” sa en representant från Hustler. “We have seen it and we do not know what we are going to do with it yet.

Sexfilmen sägs ha spelats in under Rihanna‘s LOUD turné där J.Cole ingick som förband. Nu återstår det bara att se om filmen verkligen finns. Än så länge är det bara ett rykte, så vi bör inte spekulera allt för långt framåt, eller?


-

Logo

Jessie J <3


Jessie J - Who Are You (Album)
Jessie J - Who Are You (Album)

Randy Wayne :)

                    


Dagens Musik tips!


friday <3

tjena bloggen nu e det dags för fredags mys ska kolla på dessa skräck filmer!!



one direction <3


justin bieber nya låt kommer ut snart längtar :)


-

tjena bloggen sorry för dåligt uppdatering men har varit jätte upptagen med skolan och läxor har mycket prov dom här veckorna tänk att det är bara 6 veckor kvar tills jag får mitt betyg hoppas på det bästa har verkigen jobbat asset av mej aja annars har det inte hänt så mycket kollade på one three hill första säsongen för hundrade gången älskar serien ass mycket synd att den e slut nu känns som alla bra serier tar slut nu för tiden.
bjuder på den här låten av j cole

nytt inköp

ear cuff från glitter

-


tja bloggen

dagen har varit ganska okej började skolan 9 sen kl 1 hade vi nån dansföreställning i hagagymnasiet säger bara folk bode lära sej dansa haha dåligaste dansen ever asså sen drog jag och idil till kupan o luffa runt där när vi skulle åka bussen hem så fick inte idil åka med för hennes biljett hade åkt ut så vi fick vänta på nästa buss och som tur var det nån blatte som körde så vi fick åka med. nu e man hemma ska göra lite läxor lägger in lite bilder på saker jag köpt igår senare Cya PPL :)

-

tjena bloggen nu ska man kolla på dessa filmer!
You Got Served: Beat the World Poster
The Roommate Poster

justin bieber <3


Dagens blogg tips

http://malinsparadise.blogg.se/
min kompis blogg skit bra kolla gärna in den!!

Dagens musik tips :)


haha för skön !!


-


min sötis omel <3

:)

tja bloggen dagen har varit fett jobbig fick ta han om 8 ungar och jag som inte ens gillar små barn men men gick ganska bra nu sitter man hemma o chillar kände mej som en dagisfröken idag hehe föresten ska kancke gå på wiz khalifas concer i stockholm elle 50 cents i sandviken ska bli kul att gå på nån av dom!!

“You want to know what scares people? Success


Fest klänningar :)




Floral Hem Sheen Dress
French Connection Zebra Tee
ALICE + OLIVIA Peach Madison Dress
Jump Apparel Women's Black/ Nude Party Dress | Overstock.com
Sweetheart Party Dress
Amazon.com: Strapless Satin Bubble Dress Cocktail Gown Prom
ALICE + OLIVIA Black Strapless Bubble Dress
VIP Fan Pleated Dress
Amazon.com: Strapless Satin Bubble Dress Prom Gown: Apparel
Siren dress

-


Vill ha !!


tv serier jag gillar :)

Americas next top model
älskar OTH :)

tja bloggen

har nyss vaknat ska äta frukost snart sen blir det att dra ut med syrran tänkte att vi skulle gå till äventyrsbad idag det var länge sen man var där. så ska bli kul ses senare :)

RSS 2.0